Fien en Teun (2+)

Het Sinterklaasfeest

woensdag 30 november 2022
14.00 uur

Theater aan de Schie

Fien & Teun, het liefste boertje en boerinnetje, vieren samen met jou het leukste feest van het jaar tijdens de voorstelling Fien & Teun - Het Sinterklaasfeest. In dit avontuur krijgen Fien & Teun wel heel bijzonder bezoek: Sinterklaas komt langs op de boerderij! Samen met hun dierenvriendjes maken ze zich klaar voor de gezelligste periode van het jaar. Ze spelen Sinterklaas en Pietje, vullen schoenen met echte nepcadeaus en zingen, samen met de kinderen, de allerleukste Sinterklaasliedjes.

De muzikale voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, grappig en zit vol interactie. Vóór en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de Boerderij Experience. 

Met Meet & Greet
Na afloop van de voorstelling komen Fien & Teun samen met Sinterklaas naar de foyer voor een meet & greet.


Leeftijdsaanduiding
Bij deze voorstelling staat een leeftijdsaanduiding vermeld. Dit is een ‘vanaf-leeftijd’. In verband met de veiligheidsvoorschriften dienen wij iedereen te registreren. Iedere bezoeker dient een eigen toegangsbewijs te hebben, ook al gaat het kind op schoot. Baby’s en kinderen tot twee jaar hebben geen toegang tot de zaal, tenzij anders vermeld bij de voorstelling.

Naam Vanaf
Normaal € 17.50

Reserveer nu

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?