Flip Noorman

Zingt Tom Waits (in het Nederlands)

vrijdag 17 maart 2023
20.15 uur

Wennekerpand

Let op! Deze voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand.

"Tom Waits heeft een stem die klinkt alsof hij geweekt is in een vat bourbon, maandenlang uitwaaide in een rokerij en dan naar buiten is gebracht om met een wagen te overrijden" - Daniel Durchholz. Flip Noorman: "Uitdaging geaccepteerd".

De afgelopen jaren bouwde Flip met zijn band de Noormannen een reputatie op als vreemde eend in de bijt. Creatieve arrangementen, scherpe en soms vervreemdende teksten en hele stukken onheilspellend spoken word. Ja, als je ze dan toch ergens mee moest vergelijken: Tom Waits. Het was dan ook wachten tot Noorman, na zijn succesvolle tournee met het werk van Leonard Cohen, zijn andere grote held terug naar Nederland zou brengen.

Flip Noorman zingt Tom Waits (in het Nederlands) wordt een avond waar Noorman op zijn eigenzinnige manier de dronken pianoballades en het dumporkest naar het theater brengt. Hij bewees al een begenadigd vertaler van het werk Cohen te zijn. Nu doet hij er nog een schepje bovenop en wordt alles vertaald in het Nederlands. Flip zingt Waits… Hijs dat vod

Naam Vanaf
Normaal € 21.50

Reserveer nu

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?