Frank Boeijen

Theatertournee 2018

zaterdag 17 maart 2018
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Zijn onmiskenbare stem, de liedjes uit het hart, zijn band die past als een warme jas. Frank Boeijen belandt met zijn persoonlijke verhaal in het hart van de theaterbezoeker. Om daar vervolgens lange tijd te blijven. Zijn teksten beklijven en de muziek vervoert. Hits van toen - Zwart Wit, De Verzoening, Zeg me dat het niet zo is, Koud in mijn hart en Vaderland - worden op een verrassende manier naar het heden gehaald. Een avond waarin u een reis maakt door de tijd, van de jaren tachtig naar het heden.

Frank Boeijen overtuigt keer op keer tijdens zijn theateravonden. Zowel muzikaal, tekstueel als in beleving. Hij speelt met zijn eigen oeuvre en het publiek wordt op zijn wenken bediend. Van bekende hits naar pas geboren liedjes, hij biedt met zijn band muzikale variatie voor in het rode pluche.

Winnaar NPO Radio 5 Oeuvre Award 2017. "Een inspiratie voor veel jonge artiesten."

Naam Vanaf
Normaal € 27.00
65+ € 24.50
CJP € 24.50

“Frank Boeijen weet met zijn theatertour als vanouds vernieuwend voor de dag te komen. Hij verkeert in artistieke topvorm. Zijn stem heeft aan betekenisvolle gloed gewonnen. Er valt veel te genieten tijdens zijn voorstelling.” – Popmagazine Heaven

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?