Fred van Leer

Leer van Fred Live!

woensdag 16 januari 2019
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Fred van Leer is op dit moment de bekendste stylist van de Nederlandse televisie. Hij kleedt presentatrices en artiesten en was jarenlang coach van Hollands Next Top Model. Heeft zijn eigen YouTube-kanaal waar hij onder meer te zien is in FIP (Fred’s Important People) en In bed met Fred. Fred is binnenkort te zien op TLC met zijn eigen programma en brengt hij dit voorjaar een eigen boek uit, met de titel Leer van Fred. Leren van Fred deden duizenden vrouwen al tijdens zijn workshops op onder andere het LINDA.festival. En dat inspireerde hem om het theater in te gaan. Zodat elke Nederlandse vrouw kan leren van Fred.

Leer van Fred Live! wordt een hilarische avond voor de nieuwsgierige vrouw die ‘the do’s and dont’s’ wil weten qua kleding, die tips en tricks wil horen of haar eigen verhaal wil vertellen. Want Fred luistert en adviseert. Of, zoals hij het zelf zegt: "Het feit dat je de jurk past, wil nog niet zeggen dat het je maat is."

 

Naam Vanaf
Normaal € 25.00
65+ € 22.50
CJP € 22.50

Speciaal voor ons vrouwelijk publiek organiseren wij een echte ladies night! Bij het ladies night arrangement krijgt u voorafgaand aan de voorstelling een kopje koffie of thee en een lekkere zoetigheid. Later op de avond staat er een glas prosecco met borrelgarnituur voor u klaar. Het ladies night arrangement is te reserveren bij onderstaande voorstelling:

Woensdag 16 januari 2019, Fred van Leer

Prijs: € 9,50 per persoon.

Zet mij op wachtlijst

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?