Het Laagland

Gewoon Held (8+)

zondag 3 februari 2019
15.00 uur

Wennekerpand

Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand.

Vier superhelden zijn er helemaal klaar mee. Voorgoed. Vanaf nu moet je zelf de wereld maar verbeteren. Ze gooien hun heldenkostuums uit en schudden alle megakrachten en superskills van zich af. Ze willen alleen nog maar gewóón zijn. Dat je dan niet altijd de beste bent: heerlijk! Niet alles snapt: fantastisch! Niet alles kunt: super, man! Maar de overgang valt nog niet mee. Als het viertal hun superheldendom laagje voor laagje afpelt, ontdekken ze waarom jezelf zijn zo moeilijk is. Moet je een held zijn om geen held te zijn? Maar dan ben je dus toch een held?! Ingewikkeld, zelfs voor een gewone held.

Het Laagland brengt na Joris & De Drakentemmers (winnaar Zapp Theaterprijs) deze nieuwe heldenvoorstelling, in een regie van Lennart Monaster (Bezoek voor Beer, De Kleine Cowboy), voor alle helden van 8 tot 108.

Spel: Folmer Overdiep, Gijs Nollen, Kiki van Aubel & Aafke Buringh Concept
Regie: Lennart Monaster
Idee: Inèz Derksen

Naam Vanaf
Normaal 9% € 14.50

Gezellig naar het theater, maar u heeft kinderen in een andere leeftijdscategorie en geen oppas? Geen probleem!

Reserveer nu kinderopvang in het theater, de opvang wordt verzorgd door Komkids. De opvang is vanaf 45 minuten voor aanvang tot uiterlijk 45 minuten na afloop van de voorstelling. Kosten € 5,00 per kind. Aanmelden kan via kassa@theateraandeschie.nl en via onze website.

"Vier onzekere superhelden om te knuffelen"  - De Limburger **** 

"Deze propvolle en energieke jeugdvoorstelling biedt een tegenwicht aan de prestatiemaatschappij."  - Theaterkrant ****

"Superhelden die instorten: op een speelse manier laat de jeugdvoorstelling 'Gewoon Held' zien wat de oorzaken en gevolgen van een burn-out zijn...De vier superhelden zijn hun eigen grootste vijanden."  - De Volkskrant ***

"Heel herkenbaar is de hoge lat die tegenwoordig heel normaal lijkt te zijn. Ook voor mijn twee meiden is het herkenbaar, ze geven meteen aan er iets van geleerd te hebben. “Voor jezelf zorgen is ook heel belangrijk, mama.” Vooral voor mijn oudste, die de lat voor zichzelf toch al zo hoog heeft liggen, een belangrijke les." - Mirel van de Laar, moeder van twee dochters (9 en 10 jaar)

Reserveer nu

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?