Haal het doek maar op

Mariska van Kolck, Tony Neef, Julia Berendse e.a.

zondag 29 maart 2020
15.00 uur

Theater aan de Schie

In Haal het doek maar op - van Appelscha tot Zierikzee staan populaire Nederlandstalige nummers uit met name de jaren zestig en zeventig centraal. Zangeres Lonneke Rimini en conferencier Rolf Molenaar ‘ontmoeten’ elkaar na lange tijd weer op een begrafenis en gaan terug in de tijd. En toch ook weer niet. In een weemoedige schets volgen we een groepje schnabbelartiesten die gezamenlijk door het land trekken, van feestzaal naar buurthuis. En uiteindelijk naar de televisiestudio’s. We zijn getuige van de dingen die voorbij gaan, dromen die bedrog zijn, eindeloze busritten, onderlinge confrontaties, top en flop. Soms lijkt het heel even of we de personages kennen, al was het maar door de liedjes die ze brengen, want er komen meer dan veertig Nederlandstalige evergreens voorbij.

U kunt genieten van livemuziek in de foyer van pianist Rens de Ronde.

Spel: Mariska van Kolck, Tony Neef, Julia Berendse, Willemijn van Holt e.a. | Script: Dick van den Heuvel | Regie: Paul van Ewijk

Naam Vanaf
Normaal € 35.00
65+ € 32.50
CJP € 32.50

In samenwerking met KomKids bieden wij kinderopvang tijdens een aantal voorstellingen. Gezellig naar het theater, maar heeft u kinderen in een andere leeftijdscategorie? De opvang is mogelijk vanaf 45 minuten voor aanvang tot uiterlijk 45 minuten na afloop van de voorstelling. U kunt de kinderopvang reserveren bij de desbetreffende voorstellingen via onze website en bij het bespreekbureau. Kosten: € 5,00 per kind.

 

JONGE AAN DE SCHIE
Schiedam staat niet alleen bekend om zijn grote windmolens, maar ook als dé Jeneverstad van de wereld. Onder het genot van Hollandse kaas en andere lekkernijen, geniet u van twee glaasjes Ketel 1 Jenever van distilleerderij Nolet uit Schiedam. Maak uw midddag compleet op zijn Schiedams!

Prijs: € 10,00 per persoon

Bekijk hieronder in welk theater, in deze regio, de voorstelling nog meer te zien is. 

Theater het Kruispunt in Barendrecht – Vrijdag 27 maart 2020, 20.15 uur

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?