Haal het doek maar op

Mariska van Kolck, Tony Neef, Julia Berendse e.a.

zondag 29 maart 2020
15.00 uur

Theater aan de Schie

Haal het doek maar op is een Nederlandse musical over artiesten op de schnabbeltour. Hitzangers Lonneke en Rolf ontmoeten elkaar op de begrafenis van een dierbare collega en gaan terug in de tijd. Een meeslepend, hilarisch en romantisch verhaal over dromen die bedrog zijn, stiekeme verhoudingen, ruzies in de kleedkamers, eindeloze busritten en top of flop. Soms lijkt het heel duidelijk over wie al die mooie, gekke en stoute verhalen gaan, maar dan toch ook weer niet.

U kunt genieten van livemuziek in de foyer van pianist Rens de Ronde.

Spel: Mariska van Kolck, Tony Neef, Julia Berendse, Willemijn van Holt e.a. | Script: Dick van den Heuvel | Regie: Paul van Ewijk

Naam Vanaf
Normaal € 35.00
65+ € 32.50
CJP € 32.50

In samenwerking met KomKids bieden wij kinderopvang tijdens een aantal voorstellingen. Gezellig naar het theater, maar heeft u kinderen in een andere leeftijdscategorie? De opvang is mogelijk vanaf 45 minuten voor aanvang tot uiterlijk 45 minuten na afloop van de voorstelling. U kunt de kinderopvang reserveren bij de desbetreffende voorstellingen via onze website en bij het bespreekbureau. Kosten: € 5,00 per kind.

 

JONGE AAN DE SCHIE
Schiedam staat niet alleen bekend om zijn grote windmolens, maar ook als dé Jeneverstad van de wereld. Onder het genot van Hollandse kaas en andere lekkernijen, geniet u van twee glaasjes Ketel 1 Jenever van distilleerderij Nolet uit Schiedam. Maak uw midddag compleet op zijn Schiedams!

Prijs: € 10,00 per persoon

Bekijk hieronder in welk theater, in deze regio, de voorstelling nog meer te zien is. 

Theater het Kruispunt in Barendrecht – Vrijdag 27 maart 2020, 20.15 uur

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?