HAEVN

In Concert

vrijdag 17 februari 2023
20.15 uur

Theater aan de Schie

In de afgelopen vijf jaar heeft HAEVN uitverkochte clubtours gespeeld in de grote poppodia en vele muziekminnende harten betoverd met hun filmische popmuziek. Nu vinden de mannen het tijd voor een nieuw avontuur, tijd voor een nieuwe uitdaging: de eerste theatertour. Een programma waarin songwriter Marijn van der Meer en filmcomponist Jorrit Kleijnen hun dromerige muziek terugbrengen naar de basis en op de meest intieme manier ten gehore brengen. Bekende popsongs zullen in hun eigen, inmiddels befaamde HAEVN arrangementen worden gegoten.

Verwacht lange pianosolo's, persoonlijke verhalen, een lyrische cello en Marijns troostende warme stem dichterbij dan ooit.

Over HAEVN
HAEVN brak in 2015 door met hun debut single Finding out More, dat meteen werd genomineerd voor een Edison en een 3FM-Award. Na het succes van hun debuutplaat Eyes Closed heeft HAEVN niet stilgezeten. Het vervolg Symphonic Tales werd opgenomen met een groot strijkorkest. De band staat bekend om hun dromerige, filmische muziek. Hun muziek valt onder het genre dreampop.

Naam Vanaf
Normaal € 35.00

Reserveer nu

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?