Hendrik Groen

Zolang er leven is

zaterdag 8 februari 2020
20.15 uur

Theater aan de Schie

De knuffelbejaarde van Nederland is terug in het theater! Voor alle fans is hier de nagelnieuwe Hendrik Groen - Zolang er leven is, met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis. Een heerlijke komedie met een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. Extra leuk: in Zolang er leven is zingt een ouderenkoor uit de regio een aantal bekende nummers.

Blindentolk bij Hendrik Groen
In samenwerking met Stichting Komt het Zien! is het mogelijk om deze voorstelling toegankelijk te maken voor blinden en slechtzienden. Zo is theater leuk voor iedereen, óók als u minder of niets ziet. Voorafgaand aan de voorstelling ontvangt u tekst en audiobestanden waarin personages, kostuums en decor visueel beschreven worden. Dankzij de speciale inleiding voorgaand aan de voorstelling en de live audiodescriptie via een koptelefoon tijdens de voorstelling kunt u alles van de voorstelling volgen. Klik hier voor meer informatie over de blindentolk. Wilt u gebruik maken van de Blindentolk? Neem dan contact op met het bespreekbureau via e-mail of 010 2 467 467.

Spel: Beau Schneider, Britte Lagcher e.a. | Regie: Gijs de Lange | Bewerking: Léon van der Sanden

Naam Vanaf
Normaal € 32.00
65+ € 29.50
CJP € 29.50

Voorafgaand aan deze voorstelling vindt er een inleiding plaats. Tijdens deze inleiding geeft het gezelschap inzicht in de artistieke keuzes die gemaakt zijn ten behoeve van de voorstelling. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De inleiding start om 19.15 uur. Toegang tot de inleiding is € 3,00 per persoon. U dient vooraf te reserveren.

THEATERDINER
Voorafgaand aan een voorstelling dineren? Dat kan! Wij hebben in samenwerking met het naast ons gelegen restaurant De Proveniereen driegangenmenu voor u samengesteld. U en uw gezelschap krijgen persoonlijke bediening en onze medewerkers zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit. Het Theaterdiner vindt plaats bij De Provenier.

Prijs: € 34,50 per persoon exclusief drankjes. Aanvang 18.00 uur.

Bekijk hieronder in welk theater, in deze regio, de voorstelling nog meer te zien is. 

Theater het Kruispunt in Barendrecht - Vrijdag 6 december 2019, 20.15 uur

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?