Henry van Loon

Jannie The Show Dog

vrijdag 27 januari 2023
20.15 uur

Theater aan de Schie

Toen Henry van Loon zijn hond Jannie kreeg, brak niet lang daarna een wereldwijde pandemie uit en zat hij ineens permanent binnen met die nerveuze joekel. Midden in die pandemie werd vervolgens zijn dochter geboren. Het plaatje was compleet: 1 relatie, 2 stiefkinderen, 1 hond, 2 impulsaankoop-konijnen, 1 baby, 0 x ongestoorde seks. Samen. In 1 huis. 2 jaar lang. Dag in dag uit. Uur na fucking uur.

Een zware tijd, dat zeker. Maar ook een tijd voor bezinning. Tijd om na te denken wie de Henderball nou eigenlijk was. En wat hij eigenlijk écht wilde.

WEG! ON THE ROAD AGAIN! Terug naar jullie. Terug naar u. Gewoon zoals vroeger. Mannen onder elkaar. Of vrouwen onder elkaar. Of mannen onder vrouwen. Of vrouwen onder vrouwen, of personen onder elkaar, nou ja. Je begrijpt het. Hoe dan ook: Het huis uit.

Deelt u dat gevoel? Kom dan ook! Bel de oppascentrale. Of laat iemand op je planten passen en ontdek wat er nog te lachen valt na twee jaar lockdown.

Henderball. Is. Back.

Over Henry van Loon
Cabaretier, acteur en zanger Henry van Loon (1982) speelt in juni 2022 de première van zijn zesde soloprogramma in DeLaMar. In het voorjaar van 2023 is Henry ook te zien in de nieuwe comedyserie Tropenjaren op NPO3 (BNNVARA) "over het kersverse ouderschap en een leven dat nooit meer terugkomt’"

Naam Vanaf
Normaal € 25.00

Reserveer nu

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?