Het Achterhuis

Anne van der Burg, Hajo Bruins e.a.

woensdag 21 februari 2018
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaalEen voorstelling van Ilja Leonard Pfeijffer voor jong en oud over Anne Frank en de mensen om haar heen.

Het dagboek van Anne Frank behoort al decennia tot de meest gelezen boeken ter wereld. Wat deed het leven in de benauwde omgeving van een onderduikadres met een opgroeiend meisje? En hoe was dat voor de mensen om haar heen? Deze vragen vormden het uitgangspunt voor de nieuwe bewerking van Anne Franks dagboek door Ilja Leonard Pfeijffer. Zijn benadering laat zien wat het zo dicht op elkaar samenleven, terwijl buiten de vijand rondloopt, met mensen doet. De opeenstapeling van emoties als angst, liefde, hoop en wanhoop wordt helaas nog steeds dagelijks gevoeld in oorlogsgebieden.

Spel: Anne van der Burg, Hajo Bruins, Oda Spelbos e.a. | Tekst: Ilja Leonard Pfeijffer | Regie: Johan Doesburg

Naam Vanaf
Normaal € 29.50
65+ € 27.00
CJP € 27.00

Voorafgaand aan de voorstelling vindt er een inleiding plaats. Tijdens deze inleiding geeft het gezelschap u meer informatie over de artistieke keuzes die er gemaakt zijn voor de voorstelling. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Toegang tot de inleiding is € 3,00. 

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?