Hoog Spel

zondag 11 december 2022
15.00 uur

Theater aan de Schie

Na het succes van Enkele reis kon een vervolg niet uitblijven! In de thrillerkomedie Hoog Spel draait het wederom om een moord en om de vraag wie het gedaan heeft. Was het degene die met het mes in zijn hand boven het lijk stond? Zijn praktisch ingestelde echtgenote? Of de zo plots verschijnende buurman met vreemde trekjes? U bent getuige van een gebeurtenis die deze toneelavond volledig op zijn kop zet en werkelijk niets meer is wat het lijkt!

Met in de hoofdrol theatergrootheden met een feilloos gevoel voor timing en een groot talent voor komisch acteren: Johnny Kraaijkamp, Doris Baaten en Trudy Labij. Schrijver Lex Passchier blinkt uit in het creëren van verrassende verhaallijnen, het schetsen van menselijke verhoudingen en het opbouwen van een hoge dosis spanning. Dat liet hij eerder zien met televisieseries als De 12 van Oldenheim, De 12 van Schouwendam en het zeer populaire Oogappels.

Spel: Johnny Kraaijkamp, Trudy Labij, Doris Baaten en Thijs Prein
Regie: Bruun Kuijt
Tekst: Lex Passchier

Naam Vanaf
Normaal € 27.00

In samenwerking met Latte Heart uit Schiedam serveren wij een High Tea in ons theater. Deze High Tea bestaat uit verschillende soorten verse thee en heerlijk hapjes, geserveerd op een rijkelijk gevulde etagère. De High Tea begint één uur voorafgaand aan de voorstelling.

Prijs: € 19,00 per persoon
Aanvang: 14.00 uur

Reserveer nu

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?