Huisvrouwen bestaan niet

Lieneke le Roux, Rian Gerritsen en Anouk Maas

woensdag 26 april 2023
20.15 uur

Theater aan de Schie

Of je nou ziek, verliefd, vrolijk of verdrietig bent, de was wacht nooit. Net als de rest van het huishouden. En dat terwijl je natuurlijk gewoon wil léven. In deze herkenbare en humoristische voorstelling maakt u kennis met drie vrouwen die totaal verschillend omgaan met de combinatie relatie, werk, kinderen, vrienden en familie en elkaar proberen te overtuigen van hun manier.

Gijsje (29), wiens smetvrees symbool staat voor haar angst voor zo’n beetje het hele leven. (“Mam, hoe lang gebruik jij dit doekje al?”) Halfzus Marjolein (39) die alles neemt zoals het komt, ook als het niet komt. (“Bij ons kakken de kinderen met een bord nasi op schoot.”) En moeder Loes (59) die met haar extravagante levensstijl misschien nog wel het meest midden in het leven staat. Over een ding zijn ze het eens: Huisvrouwen Bestaan Niet (meer). Al lijkt het huishouden soms wel erg op het leven: als je het aan de ene kant op orde hebt, is het aan de andere kant alweer een zooitje.

Huisvrouwen Bestaan Niet is familie van de gelijknamige bioscoophit die de best bezochte film van het jaar was en een nominatie voor een Gouden Kalf ontving.

Spel: Lieneke le Roux, Rian Gerritsen en Anouk Maas
Regie: Geert Lageveen en Erris van Ginkel
Tekst: Sylvia Witteman, Geert Lageveen en Richard Kemper
Muziek: Richard Kemper

Naam Vanaf
Normaal € 26.00
65+ € 23.50
CJP € 23.50

Een goed glas wijn, lekkere hapjes en gezellig kletsen. Maak van uw bezoek aan Theater aan de Schie een heerlijk verwenmoment en geniet tijdens een High Wine van twee bijzondere glazen wijn in combinatie met diverse hartige hapjes.

Prijs: € 17,50 per persoon
Aanvang in de pauze en/of na afloop van de voorstelling.

Reserveer nu

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?