Isabelle Beernaert

OXYTOCIN

woensdag 18 januari 2023
20.15 uur

Theater aan de Schie

In een periode waarin we opeens afstand moesten houden van elkaar, ontstond bij veel mensen het fenomeen huidhonger. Een verlangen om elkaar vast te pakken. Een verlangen naar het knuffelhormoon oxytocine. In die periode van quarantaines en social distancing ontstond ook de nieuwe voorstelling OXYTOCIN van choreografe Isabelle Beernaert.

Ieder mens heeft in het dagelijks leven Oxytocine nodig om gelukkig te zijn. Het ontbreken van deze stof had bij veel mensen een fysieke weerslag. Isabelle toont door middel van dans haar observaties over hoe wij zijn omgegaan met deze gevoelens door het tonen van oude angsten en nieuwe gevoelens in de vorm van dans.

Een lege witte, steriele ruimte, muziek die u vanaf de eerste seconde bij de keel grijpt en zes dansers die het leven vieren, geleid door een wonderlijk mooie choreografie. OXYTOCIN is een lichte voorstelling die ons toont dat de wereld niet zo donker is als we vaak denken. Je moet het alleen willen zien. En voelen.

Over Isabelle Beernaert
Choreografe Isabelle Beernaert is bij het grote publiek bekend van So You Think You Can Dance en The Ultimate Dance Battle. Ze weet met haar choreografieën de harten van het publiek te raken. Ze is een unieke choreografe met het vermogen om het alledaagse, gewone leven te vertalen naar een buitengewone choreografie. Haar choreografieën brengen tot leven wat elk mens doormaakt en op een bepaald moment voelt in het leven. Het publiek kan zichzelf herkennen in het gevoel en het verhaal dat op het podium wordt uitgebeeld.

Naam Vanaf
Normaal € 32.50

 

Bij een aantal voorstellingen bieden wij een inleiding aan. Deze inleidingen zijn leerzaam en leuk. Tijdens deze inleiding krijgt u meer achtergrondinformatie over de voorstelling. De inleiding wordt veelal gegeven door iemand van het gezelschap. Alle inleidingen beginnen één uur voor aanvang van de voorstellingen duren ongeveer 30 minuten. U dient altijd vooraf te reserveren voor de inleiding. Indien er een inleiding is, staat dit ook vermeld bij de betreffende voorstelling.

Toegang: € 4,00 per persoon.

Reserveer nu

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?