Jakop Ahlbom Company

Unseen

vrijdag 26 mei 2023
20.15 uur

Theater aan de Schie

Unseen is een melancholisch liefdesdrama in de unieke visuele stijl van Lebensraum. Een ongelukkige vrouw die zich eenzaam en niet gezien voelt. Een echtgenoot die het verleden niet van zich af kan schudden. Een stille inbreker die in lege huizen overnacht. De komst van deze inbreker zet hun relatie nog meer onder druk. Het doet hen beseffen wat werkelijk van waarde is.

Unseen is onder meer geïnspireerd op de Koreaanse film Bin-Jip van Kim Ki-Duk. Het toont Ahlboms fascinatie voor ongrijpbare en surreële werelden. Net als het eerdere Lebensraum is deze voorstelling poëtisch, fysiek en humorvol.

"de kenmerkende stijl van Ahlbom, waarbij uitputtende fysieke acts, dans en illusies met elkaar vervlochten zijn. Die momenten zijn vaak poëtisch, zien er fantastisch uit en verrassen.’’ - NRC

Spel: Silke Hundertmark, Reinier Schimmel, Jakop Ahlbom
Regie: Jakop Ahlbom

Naam Vanaf
Normaal € 25.00

Bij een aantal voorstellingen bieden wij een inleiding aan. Deze inleidingen zijn leerzaam en leuk. Tijdens deze inleiding krijgt u meer achtergrondinformatie over de voorstelling. De inleiding wordt veelal gegeven door iemand van het gezelschap. Alle inleidingen beginnen één uur voor aanvang van de voorstellingen duren ongeveer 30 minuten. U dient altijd vooraf te reserveren voor de inleiding. Indien er een inleiding is, staat dit ook vermeld bij de betreffende voorstelling.

Toegang: € 4,00 per persoon.

Reserveer nu

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?