Jan Beuving

Rotatie

zaterdag 25 januari 2020
20.15 uur

Wennekerpand

Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand.

Een rotatie is een wiskundige draai. En dat is wat Beuving doet: hij geeft een wiskundige draai aan de dingen. De taal maakt pirouettes in zijn liedjes. De logica tolt in zijn zinnen. Of u duizelig wordt? Dat is niet de bedoeling. Alles is volstrekt nozel, navolgbaar en benullig. De pers klom op alle overtreffende trappen. “Schitterend programma. Knappe grappen en puntgave liedjes”, aldus de Volkskrant. “Een wiskundige waar je naar blijft luisteren”, zei Trouw . “Origineel, grappig en ontroerend. IJzersterk.” volgens NRC. Tom Dicke zit als altijd aan de vleugel. Jan heeft zijn ruitjesoverhemd gestreken.

Over Jan Beuving
Jan Beuving won in 2018 de Annie M.G. Schmidt prijs voor het beste theaterlied.

Naam Vanaf
Normaal € 18.00
65+ € 15.50
CJP € 15.50

Bekijk hieronder in welk theater, in deze regio, de voorstelling nog meer te zien is. 
 
Isala Theater in Capelle aan den Ijssel - Vrijdag 14 februari 2020, 20.30 uur

DINER VARIÉTÉ
Wereld Bowls kookt, geïnspireerd op de voorstelling van de desbetreffende avond. Het is dus 'eten wat de pot schaft' voorafgaand aan de voorstelling in het Wennekerpand.

Wereld Bowls bestaat uit het duo Swaan Mostert & Ella Theunissen. In hun leven reizen zij heel wat af: van India naar Israël, van Guatemala tot in Mexico. Tijdens hun reizen doen zij hun inspiratie op voor de gerechten die ze bereiden in hun eigen keuken. Op hun borden komen landen samen en weten zij telkens een vleugje Hollandse nuchterheid eraan toe te voegen. Inmiddels hebben ze ook al heel wat afgereisd in Rotterdam. Van de Fenix Foodfactory naar de Oogstmarkt, van Ani en Haakien tot Het Gemaal op Zuid. En daarom is het nu hoog tijd dat ze in Schiedam neer gaan strijken. En wel in het Wennekerpand!

 

Met Diner Variété geniet u van een heerlijke maaltijd die zij koken geïnspireerd op de voorstelling van die avond. U eet voor € 13,50 ‘wat de pot schaft’ aan de lange tafels in het Grand Café van het Wennekerpand. Diner Variété brengt mensen samen en lift telkens een tipje van de sluier op van de voorstelling die u na het diner bij zult gaan wonen. Noem het ouderwets gezellig, een familiediner, een plek om elkaar te ontmoeten. Kom proeven in het thema van de voorstelling waar u naartoe gaat; Rotatie van Jan Beuving:

Een vegetarisch gerecht dat nog na zal roteren op uw bord: Een rode linzen Dahl (een Sri Lankaanse stoof) met pompoen en romige yoghurt. Geserveerd met verse rauwe groentes (uiteraard op wiskundige wijze gepositioneerd) die u bij het gerecht kunt eten. Bij iedere maaltijd krijgt u brood met olijfolie op tafel.


Prijs per persoon: € 13,50 (exclusief drankjes)
Inloop vanaf 18.00 uur
Aanvang - 18.30 uur

Klik hier om Diner Variété te reserveren bij Jan Beuving

Volg Wereld Bowls via social media:
Instagram: @wereldbowls
Facebook: Wereld Bowls

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?