Janneke de Bijl

Zonder zin kan het ook

woensdag 19 februari 2020
20.15 uur

Wennekerpand

Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand.

In haar debuutvoorstelling Zonder zin kan het ook is Janneke niet alleen streng voor zichzelf maar ook voor de wereld. Ze fileert haar relatie, haar gezapige omgeving en de hele zelfhulpcultuur, die ze natuurlijk wel eerst even zelf heeft uitgeprobeerd. Ze beantwoordt daarbij de volgende vragen: Hoe weet je of je 'liefs' of 'groetjes' moet schrijven? Wat kunnen mensen met kinderen leren van mensen met honden? En waarom lost hardlopen niks op?

“Janneke heeft gewoon een funny brain.” Sanne Wallis de Vries

Over Janneke de Bijl
Janneke studeerde af als filosoof, is lid van het prestigieuze comedycollectief Comedytrain en won in 2017 zowel de jury- als de publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten.

Recensies
“Zelfverzekerd en levendig vertellend staat De Bijl op het toneel, ze vuurt haar grappen in hoog tempo op het publiek af.”de Volkskrant ★★★★

“Janneke de Bijl zingt in haar debuutshow mooie liedjes en kent de pijnpunten van het burgerlijk bestaan.”NRC ★★★

“Wat fijn dat er types als Janneke de Bijl rondlopen.”Parool

 

 

Naam Vanaf
Normaal € 19.00
65+ € 16.50
CJP € 16.50

DINER VARIÉTÉ
Wereld Bowls kookt, geïnspireerd op de voorstelling van de desbetreffende avond. Het is dus 'eten wat de pot schaft' voorafgaand aan de voorstelling in het Wennekerpand.

Wereld Bowls bestaat uit het duo Swaan Mostert & Ella Theunissen. In hun leven reizen zij heel wat af: van India naar Israël, van Guatemala tot in Mexico. Tijdens hun reizen doen zij hun inspiratie op voor de gerechten die ze bereiden in hun eigen keuken. Op hun borden komen landen samen en weten zij telkens een vleugje Hollandse nuchterheid eraan toe te voegen. Inmiddels hebben ze ook al heel wat afgereisd in Rotterdam. Van de Fenix Foodfactory naar de Oogstmarkt, van Ani en Haakien tot Het Gemaal op Zuid. En daarom is het nu hoog tijd dat ze in Schiedam neer gaan strijken. En wel in het Wennekerpand!

Met Diner Variété geniet u van een heerlijke maaltijd die zij koken geïnspireerd op de voorstelling van die avond. U eet voor € 13,50 ‘wat de pot schaft’ aan de lange tafels in het Grand Café van het Wennekerpand. Diner Variété brengt mensen samen en lift telkens een tipje van de sluier op van de voorstelling die u na het diner bij zult gaan wonen. Noem het ouderwets gezellig, een familiediner, een plek om elkaar te ontmoeten. Kom proeven in het thema van de voorstelling waar u naartoe gaat; Zonder zin kan het ook van Janneke de Bijl:

Het eeuwige dilemma: is het glas half vol of half leeg? Tijdens deze editie van Diner Variété kunt u de balans opmaken. Wij serveren een half vol glas met een koude komkommer-avocado soep en een half leeg glas met een warme, gekruide paprikasoep. Bij iedere maaltijd krijgt u brood met olijfolie op tafel.


Prijs per persoon: € 13,50 (exclusief drankjes)
Inloop vanaf 18.00 uur
Aanvang - 18.30 uur

Klik hier om Diner Variété te reserveren bij Janneke de Bijl

Volg Wereld Bowls via social media:
Instagram: @wereldbowls
Facebook: Wereld Bowls

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?