Jochem Myjer

Net Alsof

woensdag 13 maart 2024
20.15 uur

Theater aan de Schie

donderdag 14 maart 2024
20.15 uur

Theater aan de Schie

Let op! Maximaal 4 kaarten per reservering, per e-mailadres. 

Voor deze voorstelling werken wij in samen met ons kassasysteem Ticketmatic en verkopen extra veilige e-tickets om doorverkoop tegen te gaan. Dit houdt in dat u uw toegangsbewijzen niet af kunt halen aan de kassa of per e-mail of post ontvangt, maar dat ze alléén verschijnen in de Ticketmatic App op uw smartphone. Deze app kunt u gratis downloaden in de AppStore of de Playstore. Zorg dat u deze voor uw reservering geïnstalleerd heeft. Uw smart secure tickets worden pas twee uur vóór aanvang van de voorstelling actief en kunnen op deze manier niet worden doorverkocht. Let op: de barcode verandert elke 30 seconden. Klik hier voor meer informatie.

Een briefje van Jochem Myjer, speciaal voor u:

Lief publiek,

Na ruim vier jaar afwezigheid sta ik te popelen om jullie weer te zien. Eigenlijk is het altijd de bedoeling om in een tekst als deze te vertellen waar de nieuwe show over gaat. Maar de leukste kinderfeestjes waren vroeger altijd de feestjes waar op de uitnodiging stond: ‘Neem je zwembroek mee, maar ik ga niet zeggen wat we gaan doen.’ Toch?

Liefs, Jochem Myjer

Minimum leeftijd +- 12 jaar
Voor deze voorstelling geldt een minimum leeftijd van +-12 jaar. Dit in verband met de inhoud en de duur van de voorstelling.

Credits:
Beeld: Sjoerd van Heumen
Foto: Ester Gebuis

Naam Vanaf
Normaal € 36.50

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?