Joël Broekaert

Proefles met Joël

donderdag 24 september 2020
19.00 uur

Theater aan de Schie

Culinair journalist en alleseter Joël Broekaert neemt u mee op reis langs de vijf basissmaken en ontelbare aroma’s die wij als mensen kunnen onderscheiden. Niet alleen in woord en beeld, maar vooral door samen te proeven.

Iedere bezoeker krijgt een proefbox met ingrediënten waarmee onder leiding van Joël gedurende de avond een aantal smaakexperimenten wordt gedaan. Een eenvoudig theatercollege wordt zo een interactieve zintuigelijke en vooral smaakvolle ervaring.

Na deze avond kent u het verschil tussen smaak en aroma, weet u waarom u nooit meer op chocolade moet kauwen en waarom vet eten zo lekker is. Maar u heeft vooral verrassende nieuwe smaken geproefd, leuke proefjes gedaan en is proeven nooit meer hetzelfde.

Over Joël Broekaert
Joël Broekaert is restaurantrecensent voor NRC en culinair columnist voor Vrij Nederland. Ook maakt Joël zijn eigen tv-programma De vijf smaken van Joël waarin hij de wereld afreist om alles te weten te komen over de vijf basissmaken die mensen kunnen proeven. Daarnaast is hij regelmatig te zien in actualiteitenprogramma’s zoals Pauw en DWDD.

Naam Vanaf
Normaal € 20.00

Nog geen verkoop

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?