Kees van Amstel

Een bang jongetje dat hele enge dingen doet

woensdag 13 mei 2020
20.15 uur

Wennekerpand

Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand.

Het leven is net een zwembad. En Kees van Amstel zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant toe te kijken hoe anderen het hoofd proberen boven water te houden. Althans, dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen: langs de kant blijven staan of vol het leven in duiken. Kees koos de derde optie: hij zocht een nieuwe therapeut. En hij maakte een nieuw cabaretprogramma. Met verhalen. En grappen. Veel grappen.

“Een goede verteller en geoefende grappenmaker.” ~ Trouw ★★★★
“Kees van Amstel: Hilarisch, met een grauw randje” ~ Jacques d’Ancona ★★★★
“Hoog tempo, afwisselend en zeer komisch” ~ Scènes ★★★★
“Van Amstel toont zich een meesterverteller” ~ Cabaret.nl ★★★★
“Als cabaretier Kees van Amstel ontspoort, schiet hij raak” ~ NRC

“Van Amstel ontpopt zich als een komiek van de bovenste plank die vol gas geeft en zijn zaal laat schudden van het lachen” ~ Theaterkrant

Naam Vanaf
Normaal € 20.00
65+ € 17.50
CJP € 17.50

Met Diner Variété geniet u van een heerlijke maaltijd die Wereld Bowls kookt geïnspireerd op de voorstelling van die avond. U eet voor € 13,50 ‘wat de pot schaft’ aan de lange tafels in het Grand Café van het Wennekerpand. Diner Variété brengt mensen samen en lift telkens een tipje van de sluier op van de voorstelling die u na het diner bij zult gaan wonen. Noem het ouderwets gezellig, een familiediner, een plek om elkaar te ontmoeten. Kom proeven in het thema van de voorstelling waar u naartoe gaat.

Even op de tanden bijten; een hele kluif ergens aan hebben; door de zure appel heen moeten bijten. Vanavond serveren wij een gerecht waar u even flink uw tanden in zult moeten zetten. Of misschien valt het allemaal wel heel erg mee. Een biefstuk gemaakt van gemarineerde seitan, geserveerd met geroerbakte spruitjes een romige aardappelpuree.

Prijs per persoon: € 13,50 (exclusief drankjes)
Inloop vanaf 18.00 uur
Aanvang - 18.30 uur

Klik hier om het Diner Variéte bij Kees van Amstel te reserveren


Wereld Bowls kookt, geïnspireerd op de voorstelling van de desbetreffende avond. Het is dus 'eten wat de pot schaft' voorafgaand aan de voorstelling in het Wennekerpand. Wereld Bowls bestaat uit het duo Swaan Mostert & Ella Theunissen. In hun leven reizen zij heel wat af: van India naar Israël, van Guatemala tot in Mexico. Tijdens hun reizen doen zij hun inspiratie op voor de gerechten die ze bereiden in hun eigen keuken. Op hun borden komen landen samen en weten zij telkens een vleugje Hollandse nuchterheid eraan toe te voegen. Inmiddels hebben ze ook al heel wat afgereisd in Rotterdam. Van de Fenix Foodfactory naar de Oogstmarkt, van Ani en Haakien tot Het Gemaal op Zuid. En daarom is het nu hoog tijd dat ze in Schiedam neer gaan strijken. En wel in het Wennekerpand!


Volg Wereld Bowls via social media:
Instagram: @wereldbowls
Facebook: Wereld Bowls

Geannuleerd

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?