Conny Janssen Danst

KIEM

vrijdag 22 november 2019
20.15 uur

Theater aan de Schie

Voor de voorstelling BROOS liet Conny Janssen zich inspireren door ouderdom, jeugd en de kwetsbaarheid van het leven tijdens alle levensfases. Na dit intense proces ontstond de behoefte om tegenkleur te geven en de vitaliteit van het leven te omarmen. Een voorstelling over groeikracht en levensdrift. Over het gevecht te willen ontsnappen aan dat wat je tegenhoudt, over de drang om uit te breken. Het lichaam vol te zuigen met verse lucht om met hernieuwde energie ongekende mogelijkheden te kunnen omarmen.

Na HOME en BROOS is KIEM het nieuwste werk van Conny Janssen voor het theater, met een groot, avontuurlijk ensemble van tien dansers. U ziet bij ons de allereerste voorstelling van de tour.

Naam Vanaf
Normaal € 23.00
65+ € 20.50
CJP € 20.50

Voorafgaand aan deze voorstelling vindt er een inleiding plaats. Tijdens deze inleiding geeft het gezelschap inzicht in de artistieke keuzes die gemaakt zijn ten behoeve van de voorstelling. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De inleiding start om 19.15 uur. Toegang tot de inleiding is € 3,00 per persoon. U dient vooraf te reserveren.

Bekijk hieronder in welk theater, in deze regio, de voorstelling nog meer te zien is. 

Isala Theater in Capelle aan den Ijssel - Dinsdag 17 december 2019, 20.15 uur


Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?