Kinky Boots

Vajèn van den Bosch, Naidjim Severina, Jonathan Demoor en vele anderen.

vrijdag 1 november 2019
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

zaterdag 2 november 2019
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

 

In deze hilarische, brutale en ontroerende musical erft Charlie de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Dan komt Simon op zijn pad. De als bokser opgevoede Simon gaat het liefst door het leven als de flamboyante Lola. Om de fabriek te redden storten Charlie en 'Lola' zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek is even blij met deze nieuwe richting.

Dé feel-good musical die internationaal werd overladen met prijzen over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn, met swingende choreografieën en muziek van wereldster Cyndi Lauper. Kinky Boots is de hilarische en ontroerende Broadwayhit, voor het eerst in Nederland te zien met Vajèn van den Bosch, Naidjim Severina, Jonathan Demoor en vele anderen.

Na afloop van de voorstelling is er een afterparty in de foyer met DJ Fernando.

OVER DE CAST
Vajèn van den Bosch
is een Nederlandse zangeres, actrice, musicalactrice en stemactrice. In 2017 en 2018 speelde ze Gloria Estefan in de musical On Your Feet!
Naidjim Severina werd na zijn afstuderen aangenomen in De Opera Spanga versie van Romeo en Julia. Bekend van zijn rol als Simba in de musical Disney's The Lion king.
Jonathan Demoor speelde al op jonge leeftijd in diverse musicals. In 2015 werd hij gecast voor de musical Soldaat van Oranje, waarin hij de rol van Erik Hazelhoff Roelfzema. Een jaar later verruilde hij de rol van Erik Hazelhoff voor die van Anton Rover.

Naam Vanaf
Normaal € 39.75
65+ € 37.25
CJP € 37.25

Bestel ook:

vrijdag 1 november 2019

zaterdag 2 november 2019

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?