Kleine Sofie en Lange Wapper

De Stokerij Schiedam

woensdag 20 december 2017
15.00 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

donderdag 21 december 2017
19.00 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

zaterdag 23 december 2017
15.00 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

zaterdag 23 december 2017
19.00 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Wat als je altijd maar in bed ligt, omdat je heel ziek bent? Wat maken kinderen buiten allemaal mee? En wat gebeurt er eigenlijk als je dood gaat? Kleine Sofie wil dolgraag weten wat er in het leven te koop is. Op een nacht komen de poppen in haar kamer tot leven. Samen met Lange Wapper, Meneer Beertje, Terror en Annabella gaat Sofie op een zoektocht. Zo ontdekt ze in sneltreinvaart wat er in het leven te koop is. Heel veel!

Première
Op vrijdag 22 december vindt de première plaats van deze bijzondere voorstelling! 

Knuffel je mee?
In coproductie met De Stokerij Schiedam, brengen wij met Kleine Sofie en Lange Wapper dit jaar een eigen kerstvoorstelling tot leven. Een muzikale familievoorstelling die gebaseerd is op het boek van Els Pelgrom. Een echt Schiedams kerstspektakel! Knuffel je mee voor het goede doel?

Knuffelteller

Voor het decor van deze voorstelling zijn 3000 knuffels nodig. Samen met de Stokerij Schiedam willen wij met iedereen uit Schiedam zoveel mogelijk knuffels inzamelen die gebruikt worden als decor en daarna beschikbaar worden gesteld aan een Schiedams goed doel. Het doel wordt later bekend gemaakt. 

Inzamelen

Na de succesvolle opening van het Knuffelpunt, Hoogstraat 75B, stroomde de knuffel donaties binnen. Het doel was het behalen van de 3000 knuffels, wat na de vele donaties snel verhoogd is naar 10.000 knuffels. De knuffelteller is in één week tijd gestegen van 1000 knuffels naar 3029 knuffels. In verband met de zomervakantie is het Knuffelpunt gesloten van 10 juli tot september. Knuffels kunnen ingezameld worden in de bakfiets in de centrale hal bij Theater aan de Schie en bij de Spellenfabriek, Oranjestraat 5. Na de zomer is iedereen weer van harte welkom in het Knuffelpunt!

De knuffels kunnen ingeleverd worden bij de volgende punten:

- het Knuffelpunt, Hoogstraat 75B te Schiedam.

- in de bakfiets bij Theater aan de Schie. Deze bakfiets is te vinden in de centrale hal bij het Stadskantoor en het theater.

- bij De Spellenfabriek. (oranjestraat 5, Schiedam)  

- En leerlingen van de St. Willibrordusschool zijn druk bezig met het inzamelen van knuffels in de bibliotheek van de school. 

 

Naam Vanaf
Normaal € 15.00
Kind € 9.00

Speciaal voor de actie Knuffel je mee? is er een pand op de Hoogstraat 75B ingericht om de knuffels te verzamelen, namelijk het Knuffelpunt. De openingstijden van dit Knuffelpunt is maandag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot 15.00 uur tot de zomervakantie die start op maandag 10 juli. Na de zomerperiode worden er nieuwe openingstijden bekend gemaakt. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie. 

 

 

Bestel ook:

woensdag 20 december 2017

donderdag 21 december 2017

zaterdag 23 december 2017

zaterdag 23 december 2017

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?