Stichting Muziektheater Eccola

Kruimeltje, De Musical (6+)

zondag 19 februari 2023
16.00 uur

Theater aan de Schie

Op 19 februari 2023 vindt de hartverwarmende musical Kruimeltje plaats onder leiding van Ellen van Etten in het Theater aan de Schie in Schiedam. 

De musical is gebaseerd op het gelijknamige boek van Chris van Abkoude en vertelt het verhaal van een jonge jongen genaamd Kruimeltje die op zoek is naar zijn echte ouders. Deze musical is een onvergetelijke reis vol emoties, avontuur en humor. De cast bestaat uit getalenteerde acteurs en actrices van alle leeftijden die er alles aan doen om u te betoveren met hun prestaties. Een voorstelling over hechting, verbinding en de zoektocht naar waar je echt thuishoort. Een musical die u aan het denken zal zetten en uw hart zal raken.

De musical Kruimeltje is geproduceerd door de Stichting Muziektheater Eccola. De stichting richt zich op het produceren van hoogwaardige musicals en andere muziektheaterproducties. Deze stichting heeft een aantal grote successen geboekt, waaronder de producties Scrooge - A Christmas Carol en Oliver Twist. Beide producties werden erg goed ontvangen door het publiek en kregen veel positieve reacties. 

Ilona Stokvis: mezzo-sopraan
Paul Endendijk:tenor
Ardjoena Soerjadi: piano
Peter Simons: contrabas
Tom de Vette: saxofoon
Frits Karskens: regie
Ellen van Etten: algehele en artistieke leiding 

 De kinderkaarten zijn van zes t/m 12 jaar.


Leeftijdsaanduiding
Bij deze voorstelling staat een leeftijdsaanduiding vermeld. Dit is een ‘vanaf-leeftijd’. In verband met de veiligheidsvoorschriften dienen wij iedereen te registreren. Iedere bezoeker dient een eigen toegangsbewijs te hebben, ook al gaat het kind op schoot. Baby’s en kinderen tot twee jaar hebben geen toegang tot de zaal, tenzij anders vermeld bij de voorstelling.

Naam Vanaf
Normaal € 20.00

Reserveer nu

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?