Laad- en Losfestival 2023

New Cool Collective

zaterdag 23 september 2023
21.00 uur

Theater aan de Schie

Let op: entree festivalterrein via de laad- en losingang op de Overschiesestraat.
Let op: deze voorstelling vindt podium op podium plaats.

 
Vanavond is het tijd voor de heerlijke sound van New Cool Collective die iedereen gegarandeerd aan het dansen krijgt! Sinds 1993 is de 8-koppige band al een begrip in het muzikale landschap. In 2021 verhuisde de band naar havenstad Rotterdam op zoek naar nieuwe smaken. Samen met Simon Akkermans doken ze de studio in, met als resultaat het album YUNIKoN. De elektronische sounds van Dansé Dansé zijn niet verdwenen maar krijgen een nieuwe plek op het album. Drumcomputers en synths worden gecombineerd met organisch klinkende field productiehuis.
 
Met YUNIKoN levert New Cool Collective een indrukwekkende toevoeging aan zijn alsmaar groeiende discografie. New Cool Collective bestaat uit saxofonist Benjamin Herman, gitarist Rory Ronde, drummer Joost Kroon, percussionisten Frank van Dok en Jos de Haas, toetsenist Willem Friede, bassist Leslie Lopez en trompettist David Rockefeller. Jazz, dance, latin, salsa, afrobeat: New Cool Collective zorgt tijdens het Laad- en Losfestival voor een heerlijke nazomeravond bij de laad- en losingang van het theater. 
 
Voorafgaand aan en tijdens het optreden kunt u genieten van een hapje en een drankje op het festivalterrein. Ons advies is: kom op tijd! 
 
Onderdeel van de Brandersfeesten 
 
Toegang: gratis 
Inloop: 20.00 uur 
Aanvang: 21.00 uur 
Sluiting: 01.00 uur 

Naam Vanaf

Gratis toegang

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?