Laad- en Losfestival

Prince Tribute Band en Jongerenpicknick

vrijdag 28 september 2018
18.00 uur

Op locatie

zaterdag 29 september 2018
13.00 uur

Op locatie

Vrijdag 28 september 2018
Laad- en Losfestival: Prince Tribute Band

Vanavond trakteren wij u op een sexy, theatraal en vooral swingend optreden van de Prince Tribute Band. De laad- en losingang, die dagelijks de toegang is voor de decorwagens van voorstellingen, is nu het decor van de voorstelling. Voor het eerst in de buitenlucht, op een klein en intiem festivalterrein, niet eerder in Nederland vertoont! Stil blijven staan op de muziek van Prince wordt uw grootste uitdaging! Naast het optreden kunt vooraf en tijdens het optreden genieten van een hapje en een drankje. Ons advies is: kom op tijd!

Opening festivalterrein en catering: 18:00 uur
Aanvang Prince Tribute Band: 19:30 uur
Sluiting festivalplaats: 01:00 uur

Na afloop van de voorstelling is er live muziek!

Zaterdag 29 september 2018
Laad- en Losfestival: Jongerenpicknick

Op de Brandersfeesten is niets te doen voor jongeren... Oh nee? Vanmiddag organiseren wij de eerste jongerenpicknick in Schiedam. Neem zelf een plaid mee en zorg voor eten en drinken. Op het grote veld naast het theater waar we de picknick organiseren mag je ook barbecueën. Als jij je vrienden meeneemt, zorgen wij voor alternatieve picknickmuziek. Een singer-songwriter met een kampvuur is een absolute must.

Opening picknickterrein en catering: 13:00 uur
Aanvang muzikale omlijsting: 14:00 uur
Sluiting picknickterrein: 18:00 uur

OPROEP
Organiseer en programmeer samen met ons deze picknick. Meld je aan via info@theateraandeschie.nl. Heb je geen zin om te helpen organiseren en programmeren? Geen probleem. Kom gezellig langs, dan zorgen we met elkaar voor een onvergetelijke picknickmiddag.

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?