Jakop Ahlbom Company

Le Bal

donderdag 13 februari 2020
20.00 uur

Theater aan de Schie

Deze voorstelling is geannuleerd.

LET OP: Wegens omstandigheden is de voorstelling Le Bal van Jakop Ahlbom helaas geannuleerd. Kaartkopers krijgen spoedig bericht.

Een danslokaal. De plek waar iedereen alles kan loslaten en zich kan overgeven aan de roes van het moment. Terwijl er buiten een eeuw aan ons voorbij trekt, proberen de bezoekers van het danslokaal de realiteit buiten te houden en hun dromen te volgen. Le Bal neemt u mee op een nostalgische reis, waarin de culturele, sociale en politieke veranderingen van de afgelopen eeuw steeds voelbaar zijn. In een betoverend fysieke voorstelling vol humor en live muziek worden verhalen over liefde en passie, jaloezie en verraad, wanhoop en hoop verteld.

Spel: Sue-Ann Bel, Jonathan Brito, Nhung Dam e.a. | Regie: Jakop Ahlbom

Voorafgaand aan deze voorstelling vindt er een inleiding plaats. Tijdens deze inleiding geeft het gezelschap inzicht in de artistieke keuzes die gemaakt zijn ten behoeve van de voorstelling. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De inleiding start om 19.15 uur. Toegang tot de inleiding is € 3,00 per persoon. U dient vooraf te reserveren.

Geannuleerd

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?