Legendary Albums Live presenteert

Meat Loafs Bat Out of Hell

donderdag 11 mei 2023
20.15 uur

Theater aan de Schie

45 jaar na het overdonderende succes van zijn album Bat out of Hell overleed in 2022 Meat Loaf. De karakteristieke zanger werd wereldberoemd door rockhit Paradise by the Dashboard Light, die hij op dit album samen zong met Ellen Foley. Mede om die onvergetelijke herinnering kiest Legendary Albums Live dit seizoen voor een integrale uitvoering van het complete album. Jaarlijks worden er nog altijd zo’n 200.000 exemplaren van dit legendarische album verkocht. Wereldwijd gingen er inmiddels zelfs al meer dan 43 miljoen exemplaren over de toonbank, waarmee Bat out of Hell het op vier na bestverkochte album allertijden is.

Meat Loafs optredens werden gekenmerkt door theatrale acts. “De meeste rockbands denken dat het voldoende is gewoon hun liedjes te spelen. Ik niet. Mensen moeten meegesleept worden in een drama.” vertelde Meat Loaf ooit aan De Volkskrant. Theater dus, uitgevoerd door de beste zanger, zangeressen en muzikanten die hiervoor te vinden zijn!

Naam Vanaf
Normaal € 29.50

Een Biertje aan de Schie is pure verwennerij met de lekkerste bieren! Neem plaats aan een gezellige tafel en geniet samen met uw familie, vrienden of collega’s van twee soorten Schiedams gebrouwen bier met lekkere bijpassende hapjes.

Prijs: € 17,50 per persoon
Aanvang in de pauze en/of na afloop van de voorstelling.

Reserveer nu

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?