Leids Cabaret Festival

Finalistentour 2019

woensdag 22 mei 2019
20.15 uur

Wennekerpand

Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand.

Micha Wertheim, Erik van Muiswinkel, Najib Amhali, Paulien Cornelisse, Wim Helsen en Tim Fransen… Ze stonden allen in de finale van het Leids Cabaret Festival voordat ze doorbraken bij het grote publiek. Grote kans dus, dat u op deze avond zomaar eens de nieuwe grote namen van de Nederlandse cabaretwereld ontdekt! Sinds 1978 is het BNNVARA Leids Cabaret Festival een vooraanstaand podium voor jong cabarettalent. Na het festival trekken de finalisten het land in met de Finalistentour waarin zij de finaleavond integraal over doen. Kom kijken en oordeel zelf!

De drie finalisten die dit jaar met elkaar het land doorkuiseen zijn Jasper van der Veen, Senne Guns en Gavin Reijnders.

Juryrapport algemeen
“In thematiek herkenden we de tijdsgeest van de millenial. Havermout en goedkope vliegreizen vlogen ons om de oren.”

Juryrapport Jasper van der Veen
“Hij staat boven zijn materiaal; zijn show is geen keurslijf. Hij voelt zich vrij genoeg om te spelen met het rijke materiaal dat hij heeft.”

Juryrapport Senne Guns
“Senne is een échte verhalenverteller. Hij neemt het publiek vanaf minuut één mee in zijn droogkomisch universum waarin hij in de huid van Wolfgang Amadeus Mozart kruipt.”

Juryrapport Gavin Reijnders
“Daar waar vooral heteromannen met elkaar strijden op de apenrots vindt de jury het verfrissend om een zo openlijk pleidooi voor homoseksualiteit te horen. We verwelkomen Gavin graag als jongste aapje in tuinbroek op die rots. #NoHomoBroManHug.”

Naam Vanaf
Normaal 9% € 18.50
65+ 9% € 16.00
CJP 9% € 16.00

Reserveer nu

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?