Lenette van Dongen

Dat doet ze anders nooit

vrijdag 17 maart 2023
20.15 uur

Theater aan de Schie

Na de bevrijdende kleurexplosie van de show Paradijskleier gaat Lenette in haar nieuwe show nóg een stap verder op zoek naar totale vrijheid. Wie zou ik nog kunnen zijn? Is er nog iets anders mogelijk dan die prettig afgerichte vrouw die keurig binnen de sociale lijntjes kleurt? Liever spijt van wél gedaan dan spijt van nooit gedaan! Geen bucketlist maar een fukkit list. Durf je niet? Dan juist doen!

Als geen ander kan Lenette met haar meesterlijke zelfspot een hilarisch verslag doen van haar pogingen zich voorgoed van haar innerlijke Finnik te bevrijden.

Rauwer en eerlijker wordt het niet. Wie niets meer te verliezen heeft, is eindelijk vrij.

Naam Vanaf
Normaal € 24.00

Voorafgaand aan een voorstelling dineren? Wij hebben in samenwerking met het naast ons gelegen restaurant De Provenier een driegangenmenu voor u samengesteld. Het Theaterdiner vindt voorafgaand aan de voorstelling plaats bij restaurant De Provenier. U en uw gezelschap krijgen daar persoonlijke bediening. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit voor de voorstelling. U wordt dertig minuten voor de voorstelling door ons opgehaald. Heeft u speciale dieetwensen? Geef dit dan door bij uw reservering.

Prijs: € 45,00 per persoon exclusief drankjes
Aanvang:17.30 uur

Reserveer nu

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?