Le Roux & d'Anjou

Echte Liefde

vrijdag 20 april 2018
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal
Nieuw fabuleus cabaretduo met Lieneke Le Roux en Mylène d’Anjou.

Lieneke Le Roux en Mylène d’Anjou, gelauwerd in toneel en cabaret, brengen samen een absurdistische en muzikale theatervoorstelling. Een hilarische avond, schaamteloos geïnspireerd op Absolutely Fabulous en hun knettergekke leven. Twee wereldwijven in een gloednieuwe cabaretkomedie, in regie van Marije Gubbels (TG Bloody Mary)!

Terwijl de wereld om hen heen in een razend tempo verandert, doen de dames er alles aan om dat tempo bij te benen en liggen ze op ramkoers met de Cloud, de jeugd en hun sociale leven. Op hartverscheurende en humoristische wijze zien we hun verwoede pogingen op zoek naar zingeving en liefde. Met de moed der wanhoop en met tomeloze energie wordt er sans gène gezongen, gedanst, gevochten, getroost en liefgehad. Een feest van herkenning voor alle vrouwen (en hun mannen)!

Actrice Lieneke Le Roux kennen we onder andere van de films Broos (Gouden Kalf) en Brozer, de tv-series B.A.B.S., Ik ook van jou en theaterproducties als Powervrouwen, Zadelpijn en ander damesleed, De ontdekking van de hemel en Pippi Langkous (Musical Award). Cabaretière Mylène d’Anjou maakte verschillende soloprogramma’s, stond op het toneel met Powervrouwen, Grease, MAMMA MIA! en Ciske de Rat en is verder bekend van onder andere de tv-serie Komt een man bij de dokter.

Naam Vanaf
Normaal € 23.00
65+ € 20.50
CJP € 20.50

Theaterdiner

Voorafgaand aan een voorstelling dineren in het theater? Dat kan! Wij hebben in samenwerking met restaurant de Provenier een driegangenmenu samengesteld. U en uw gezelschap krijgen persoonlijke bediening en onze medewerkers zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit.

Prijs: € 34,50 per persoon excl. drankjes.
Aanvang 18.30 uur.

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?