Lunchconcert

woensdag 25 mei 2022
12.15 uur

Theaterfoyer

Het Lunchconcert is een samenwerking van Theater aan de Schie en Opera aan de Schie, en vindt plaats van 12.15 uur tot 13.00 uur in onze theaterfoyer. Iedere maand bieden wij een gevarieerd muziekprogramma aan. Neem plaats op de banken en geniet van live muziek van diverse muzikanten. De toegang is gratis.

Deze week kunt u tijdens het Lunchconcert genieten van Trio SonCe. Dit trio bestaat uit Maryana Golovchenko, Pau Sola Masafrets en Cengiz Arslanpay. Maryana Golovchenko was in maart al tijdens het Lunchconcert te bewonderen toen ze samen met Anna Antipove het verhaal van de film Shadows of Forgotten Ancestors op unieke wijze vertolkte. 
 
Powerhouse Maryana Golovchenko verankert het ensemble met haar stem op een openhartige wijze, terwijl cellist Pau Sola Masafrets en Cengiz Arslanpay (die de modulaire synthesizers en de houtblazers zoals de ney, kaval en duduk bedient) een rijke en gedetailleerde muzikale omgeving schilderen. Alle drie zijn veelzijdige muzikanten gevoed door diverse muzikale achtergronden. Soms verstild, filmisch, dan weer explosief. Van organisch tot electronisch, van abstract tot lyrisch, met een groot dynamisch bereik en breed klankpalet weet Trio SonCe een boeiend en spannend geluid neer te zetten. 

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?