Lunchconcert

woensdag 17 juni 2020
12.15 uur

Foyer

Het Lunchconcert is een samenwerking van Theater aan de Schie en Opera aan de Schie, en vindt plaats van 12.15 uur tot 13.00 uur in onze theaterfoyer. Iedere maand bieden wij een gevarieerd muziekprogramma aan. Neem plaats op de banken en geniet van live muziek van diverse muzikanten. De toegang is gratis. Neem uw eigen lunch mee als u dat wenst. De bar is geopend voor drankjes.

Op 17 juni 2020 zal Septeto Camaleon het lunchconcert verzorgen.

Septeto Camaleón is een ensemble dat begin 2016 is opgericht door een internationaal gezelschap van muzikanten met een warm hart voor de Argentijnse tango. Deze jonge artiesten hebben elkaar gevonden in de culturele stad Rotterdam. De naam van het ensemble, vertaald ‘kameleon’, komt voort uit het repertoire van het ensemble waarin de vele stijlen binnen de Argentijnse tango opgenomen worden. Dit septet heeft een unieke bezetting waarbij de strijkers u mee kunnen nemen in de melancholische kant van de tango, de bandoneon die zijn pure en authentieke klanken laat horen en waar de contrabas en de piano u in aanraking laten komen met de energieke ritmes van deze Argentijnse muziek.

De zintuigen van de luisteraar worden geprikkeld door de warme klanken uit Argentinië die Septeto Camaleón naar het podium brengt, en daarnaast ook nog uitstekende muziek is om op te dansen.

Met: Gustavo Cabrera (Argentinië), Radboud Post (Nederland) en Nea-Maria Korpelainen (Finland) op viool, Iván Nogueira op cello (Spanje), Andreas Rokseth(Noorwegen) op bandoneon, Alexander Vocking (Nederland) op contrabas en Robin El-Hage (Nederland) op piano.

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?