Marja van Katendrecht

Marja's Grote Tupper Topper Show

woensdag 28 april 2021
20.15 uur

Wennekerpand

Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand.

Digitaal zijn we druk met Facebook, Instagram, Twitter en WhatsApp. Overal zoeken we erkenning. Kijk eens hoe leuk ik ben. Kijk dan! Maar achter deze digitale vrolijkheid schuilt vaak eenzaamheid. Eigenlijk net zoals de Tupperware bakjes: mooi van buiten, leeg van binnen. Gelukkig is daar consulente Marja van Katendrecht. Want als iemand een leegte weet op te vullen, is zij dat wel! Haar Tupperware-party is als een warm bad. Bijgestaan door de good old Tupperwarebakjes, brengt de ontwapenende Marja gesprekken met het publiek op gang. Ze luistert en ze vertelt. En dat levert mooie, lieve, gekke en verbazingwekkende verhalen op. 

Ouderwetse gezelligheid in een compleet nieuw bakje!

Naam Vanaf
Normaal € 20.00
65+ € 17.50
CJP € 17.50

Met Diner Variété geniet u van een heerlijke maaltijd die Wereld Bowls kookt geïnspireerd op de voorstelling van die avond. U eet voor € 13,50 ‘wat de pot schaft’ aan de lange tafels in het Grand Café van het Wennekerpand. Diner Variété brengt mensen samen en lift telkens een tipje van de sluier op van de voorstelling die u na het diner bij zult gaan wonen. Noem het ouderwets gezellig, een familiediner, een plek om elkaar te ontmoeten. Kom proeven in het thema van de voorstelling waar u naartoe gaat.

Om de tupperwaredoosjes van Marja van Katendrecht vanavond te vullen, serveren wij een precies op maat gemaakte hartige, vegetarische bladerdeegtaart met daarin laagjes van courgette, aubergine en wortel.

Prijs per persoon: € 13,50 (exclusief drankjes)
Inloop vanaf 18.00 uur
Aanvang - 18.30 uur

Klik hier om het Diner Variéte bij Marja van Katendrecht te reserveren


Wereld Bowls kookt, geïnspireerd op de voorstelling van de desbetreffende avond. Het is dus 'eten wat de pot schaft' voorafgaand aan de voorstelling in het Wennekerpand. Wereld Bowls bestaat uit het duo Swaan Mostert & Ella Theunissen. In hun leven reizen zij heel wat af: van India naar Israël, van Guatemala tot in Mexico. Tijdens hun reizen doen zij hun inspiratie op voor de gerechten die ze bereiden in hun eigen keuken. Op hun borden komen landen samen en weten zij telkens een vleugje Hollandse nuchterheid eraan toe te voegen. Inmiddels hebben ze ook al heel wat afgereisd in Rotterdam. Van de Fenix Foodfactory naar de Oogstmarkt, van Ani en Haakien tot Het Gemaal op Zuid. En daarom is het nu hoog tijd dat ze in Schiedam neer gaan strijken. En wel in het Wennekerpand!


Volg Wereld Bowls via social media:
Instagram: @wereldbowls
Facebook: Wereld Bowls

 

Reserveer nu

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?