Marjolein Meijers

Muziek!

woensdag 22 november 2017
20.15 uur

WennekerpandVandaag, 22 november, is de verjaardag van Marjolein Meijers. Daarom maken wij er een extra bijzondere avond uit van in het Wennekerpand. Met gastoptredens en muziek na afloop in het Grand Café. Komt u ook naar har verjaardag én voorstelling?

Marjolein Meijers maakt muziek, al een leven lang. In 2016 staat zij 40 jaar op de planken! Met bandjes, De Berini`s, Jan Rot en solo met haar twee vaste muzikanten Walter en Onno Kuipers.

Muziek! heeft veel nieuwe muziek, veel nieuwe liedjes, Nederlandstalig. Ga mee met Marjolein op een muzikale wereldreis. We vertrekken uit Rotterdam en gaan via Ierland, Bulgarije en Turkije met een grote zwaai naar Amerika.  

Muziek! staat niet alleen bol van prachtige muziek, maar zit ook vol vrolijke en ontroerende verhalen. Muziek! bruist, zindert, lacht en ontroert. Muziek! is een wereldband!

Met: Marjolein Meijers (zang, bas, gitaar, banjo), Walter Kuipers (viool, mandoline, bouzouki, doedelzak) en Onno Kuipers (accordeon, trekzak, gitaar)

Naam Vanaf
Normaal € 19.00
65+ € 16.50
CJP € 16.50

"De afwisseling waarmee dit alles wordt gebracht resulteert erin dat het publiek in een emotionele achtbaan terechtkomt. Vrolijkheid, verdriet, verbazing en uitzinnigheid in een recordtempo. Muzikanten Walter en Onno Kuipers steunen haar als een geoliede machine."

Reserveer nu

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?