Martijn Kardol

In tijden van crisis 2.0 (livestream via De Goudse Schouwburg)

vrijdag 30 april 2021
20.00 uur
Kaartverkoop via De Goudse Schouwburg

In een unieke livestream vanuit De Goudse Schouwburg speelt Martijn Kardol op 30 april de voorstelling In Tijden van Crisis 2.0 live voor de mensen thuis. Uniek, want deze voorstelling wordt gespeeld op verschillende plekken in de Schouwburg. Martijn neemt u live mee door de Schouwburg en speelt zijn voorstelling onder andere vanuit de laad en los, de orkestbak, de kleedkamers en het directiekantoor van De Goudse Schouwburg. Hiermee krijgt de kijker niet alleen een voorstelling, maar ook een kijkje achter de schermen. Plekken waar je als publiek normaal niet komt; een live rondleiding door het leegstaande theater.

Precies een jaar geleden schudden we elkaar voor het laatst de handen. Inmiddels zijn we alweer een aantal golven verder, weten we steeds meer, en zijn er tientallen nieuwe varianten van het virus. Hoogste tijd dus voor een nieuwe variant van deze crisisvoorstelling; hoogste tijd voor In Tijden van Crisis 2.0!

Een voorstelling die speciaal gemaakt is voor de, hopelijk, laatste fase van de coronacrisis. Een voorstelling over cruciale beroepen, cijferverslaving en mondkapjesmoeheid. Zodra het weer kan is deze nieuwe voorstelling te zien in theaters en buitenpodia door het hele land.

Maar nu eerst: LIVE!
Komt dat zien! (Maar blijf er vooral voor thuis.)

QUOTES
“Wilde handgebaren” Irma Sluis (Gebarentolk)
“Martijn Kardol is veel erger dan een seizoensgriep” Willem Engel (Viruswaarheid)
“Ik doe niet meer mee.” Famke Louise (Geen functie)

OVER MARTIJN KARDOL
Martijn Kardol won – als eerste cabaretier ooit in één seizoen – zowel het Leids- als het Groninger Studenten Cabaret Festival, werd met zijn debuutprogramma Bang genomineerd voor de Neerlands Hoop en is wekelijks te horen bij Radio Veronica.
Onlangs was een registratie van zijn debuutprogramma Bang te zien op NPO3. Tijdens de eerste lockdown bracht Martijn In Tijden van Crisis, een speciaal geschreven voorstelling welke hij in de zomermaanden van 2020 speelde in enkele theaters en podia. In tijden van crisis 2.0 is een vervolg hierop.

Naam Vanaf

Reserveer nu

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?