Metropole Orkest & SOHN

woensdag 14 februari 2024
20.15 uur

Theater aan de Schie

Vier Valentijnsdag in Theater aan de Schie met een bijzonder optreden voor Metropole Orkest & SOHN!

Metropole Orkest en SOHN slaan na de release van hun live-album in 2020 opnieuw de handen ineen. De Britse songwriter/producer en het toonaangevende pop- en jazzorkest werkten voor het eerst samen tijdens een eenmalig optreden als opening van het Amsterdam Dance Event. SOHN's live-elektronica en prachtige stemgeluid en de grootse en orkestrale sound van het Metropole Orkest bleken een match made in heaven. De setlist bevat nummers van SOHN's nieuwste album Trust en fanfavorieten van Rennen en Tremors.

SOHN: “Mijn eerste optreden met het Metropole Orkest was in meerdere opzichten onvergetelijk. Het is zo'n grote eer om mijn nieuwe nummers weer tot leven te kunnen brengen met hen. Ik weet nu al dat het een hoogtepunt van mijn jaar zal worden en kan bijna niet wachten!”

ZILVEREN JUBILEUMVOORSTELLING
Deze voorstelling is één van onze zilveren jubileumvoorstellingen. Gedurende het seizoen zijn er meerdere zilveren jubileumvoorstellingen waarbij wij graag met u ons zilveren feest vieren. U wordt ontvangen met een drankje, de foyer is feestelijk ingericht en er is een afterparty waar gedanst kan worden. Bij de jubileumvoorstellingen wordt kleding met een Touch of Silver zeer gewaardeerd. We kijken er nu al naar uit!

Naam Vanaf
Normaal € 29.00

Reserveer nu

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?