Do

Mijn kleine huis

donderdag 27 februari 2020
20.15 uur

Wennekerpand

Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand.

De keuze om in haar moerstaal te zingen en dichtbij haar muzikale gevoel te blijven heeft Do geen windeieren gelegd. Het Nederlandstalige album Momentum volgde en als kers op de taart een reeks uitverkochte theaterconcerten. Mijn Kleine Huis is een intieme muzikale reis door het leven van Do. Puur en echt, met een lach en een traan. Naast Do’s persoonlijke favorieten van haar laatste albums, zullen in deze volledig akoestische show ook klassiekers als Voorbij en Hij Gelooft In Mij klinken. Zing mee met Laat Me, en laat u ontroeren door Liefde Van Later tijdens deze intieme avond in het theater.

Naam Vanaf
Normaal € 22.00
65+ € 19.50
CJP € 19.50

DINER VARIÉTÉ
Wereld Bowls kookt, geïnspireerd op de voorstelling van de desbetreffende avond. Het is dus 'eten wat de pot schaft' voorafgaand aan de voorstelling in het Wennekerpand.

Wereld Bowls bestaat uit het duo Swaan Mostert & Ella Theunissen. In hun leven reizen zij heel wat af: van India naar Israël, van Guatemala tot in Mexico. Tijdens hun reizen doen zij hun inspiratie op voor de gerechten die ze bereiden in hun eigen keuken. Op hun borden komen landen samen en weten zij telkens een vleugje Hollandse nuchterheid eraan toe te voegen. Inmiddels hebben ze ook al heel wat afgereisd in Rotterdam. Van de Fenix Foodfactory naar de Oogstmarkt, van Ani en Haakien tot Het Gemaal op Zuid. En daarom is het nu hoog tijd dat ze in Schiedam neer gaan strijken. En wel in het Wennekerpand!

Met Diner Variété geniet u van een heerlijke maaltijd die zij koken geïnspireerd op de voorstelling van die avond. U eet voor € 13,50 ‘wat de pot schaft’ aan de lange tafels in het Grand Café van het Wennekerpand. Diner Variété brengt mensen samen en lift telkens een tipje van de sluier op van de voorstelling die u na het diner bij zult gaan wonen. Noem het ouderwets gezellig, een familiediner, een plek om elkaar te ontmoeten. Kom proeven in het thema van de voorstelling waar u naartoe gaat; Mijn kleine huis van Do:

Wat voelt nou meer thuis dan ouderwets gezellig samen pannenkoeken eten? Alvorens de voorstelling van Do staat er een stapel pannenkoeken klaar. Met daarbij rijkelijk beleg zoals stroop, geroosterde pompoen, pesto, een salade van biet, appel en rozijnen en natuurlijk gewoon poedersuiker. Bij iedere maaltijd krijgt u brood met olijfolie op tafel.


Prijs per persoon: € 13,50 (exclusief drankjes)
Inloop vanaf 18.00 uur
Aanvang - 18.30 uur

Klik hier om Diner Variété te reserveren bij Do

Volg Wereld Bowls via social media:
Instagram: @wereldbowls
Facebook: Wereld Bowls

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?