Muziek aan de Schie

Op zoek naar de beste band van Schiedam

zaterdag 22 juni 2024
15.00 uur

Podium op Podium - Staconcert

Let op: deze voorstelling vindt podium op podium plaats en is een staconcert.
Let op: entree via de laad- en losingang op de Overschiesestraat/Broersvest.

Schiedam heeft een lange traditie als het om bands en muzikanten gaat. In deze lange geschiedenis staat iedereen de live optredens in het grote aantal zalen die Schiedam heeft geteld nog levendig bij. Op festivals, de Brandersfeesten, in de cafés en op de Schiedamse podia hebben we vaak kunnen genieten van de beste Schiedamse muzikanten. En dat is nog steeds het geval. Tijd dat we deze unieke en florerende Schiedamse muziekgeschiedenis in de schijnwerpers zetten op het podium van het theater.

Met deze eerste editie van Muziek aan de Schie gaan we samen met Marco Diamantatos op zoek naar de beste band van Schiedam. En of dat ook gelukt is zal deze gelegenheidsformatie op deze middag tonen. Tijdens dit staconcert is de bar geopend.

Zaal open: 14.15 uur
Aanvang: 15.00 uur
Exclusief drankje

ZILVEREN JUBILEUMVOORSTELLING
Deze voorstelling is één van onze zilveren jubileumvoorstellingen. Gedurende het seizoen zijn er meerdere zilveren jubileumvoorstellingen waarbij wij graag met u ons zilveren feest vieren. U wordt ontvangen met een drankje, de foyer is feestelijk ingericht, er zijn hapjes en er is een afterparty waar gedanst kan worden. Bij de jubileumvoorstellingen wordt kleding met een Touch of Silver zeer gewaardeerd. We kijken er nu al naar uit!

Naam Vanaf
Normaal € 15.00

Reserveer nu

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?