Waylon

My Heroes Have Always Been Cowboys (extra show)

zaterdag 2 oktober 2021
20.15 uur

Waylon

Zaterdag 7 december was Waylon met zijn zevenkoppige band te zien in Theater aan de Schie met My Heroes Have Always Been Cowboys, een twee maal een uur durend theaterconcert. Wegens succes heeft Waylon zijn theatertour verlengd. Op donderdag 28 januari 2021 komt hij terug naar Theater aan de Schie!


My Heroes Have Always Been Cowboys
gaat over zijn jeugd, het jaar bij Waylon Jennings en de rouw na zijn dood, die leidde naar een zwerversbestaan. Na de pauze blikt Waylon terug op zijn nieuwe start bij Holland’s Got Talent, terug naar de roots met Common Linnets en uiteindelijk de rust van het nieuwe vaderschap.

Waylon kijkt terug op zijn persoonlijke, muzikale verhaal, dat voor hem op 8-jarige leeftijd begon. Toen mocht hij, omdat de oppas ziek was, met zijn ouders mee naar een country-avond en ook een klein stukje mee drummen. Dat was het begin van een muzikale reis.

“Op het podium speelde de West Virginian Railroad Band en ik mocht eventjes mee drummen. Na afloop kreeg ik een CD in handen en de mededeling dat als ik één liedje volledig kon drummen, ik drie weken later weer het podium op mocht. Drie weken lang heb ik tot bloedens toe geoefend op een shuffle. Eigenlijk is daar mijn echte fysieke liefde voor country begonnen...”

Wat volgde was een carrière die dwars door een bijzonder persoonlijk verhaal liep. Een verhaal dat zijn oorsprong vond in de liefde voor de Country en het verlangen om te ervaren waar over gezongen werd. Zijn eigen country biografie schrijven en begrijpen. Beleef samen met Waylon de liedjes die voor hem therapeutisch bleken en nog steeds zijn.

Naam Vanaf
Normaal € 40.00

Verkoop gestopt

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?