Naar Casablanca

Stefan Rokebrand, Jamie Grant e.a.

donderdag 23 mei 2019
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

In een schemerige wereld vol politiek en heroïek ontvouwt zich een allesomvattend en venijnig liefdesverhaal, waarin onmogelijke keuzes moeten worden gemaakt. Naar Casablanca verbindt onze geschiedenis aan de prangende actualiteit; toen vluchtte men Europa uit. Nu vluchten velen Europa in. De voorstelling speelt zich af in een stad van mogelijkheden en corruptie, van mensenhandel en van liefde. Van valse en echte visa. Velen leven tussen hoop en wanhoop. Dit beladen liefdesdrama, tegen een historische én actuele achtergrond, is daarmee een voorstelling voor ons allemaal.

Na Gejaagd door de wind brengt Madeleine Matzer nu Naar Casablanca, in een bewerking van Jibbe Willems (Pinkpop, Eyes Wide Shut) – een van de beste theaterauteurs van dit moment . Met prachtige, nieuw gecomponeerde muziek van Gouden Kalf-winnaar Helge Slikker.

Spel: Stefan Rokebrand, Jamie Grant, Tjebbo Gerritsma, Gürkan Küçüksentürk e.a.
Tekst: Jibbe Willems
Regie: Madeleine Matzer

Naam Vanaf
Normaal € 27.50
65+ € 25.00
CJP € 25.00

Voorafgaand aan deze voorstelling vindt er een inleiding plaats. Tijdens deze inleiding geeft het gezelschap inzicht in de artistieke keuzes die gemaakt zijn ten behoeve van de voorstelling. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De inleiding start om 19.15 uur. Toegang tot de inleiding is € 3,00 per persoon. U dient vooraf te reserveren.

Bekijk hieronder in welk theater, in deze regio, de voorstelling nog meer te zien is.

Isala Theater in Capelle aan den IJssel - 14 mei 2019, om 20.15 uur

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?