Nashville Night

The Road to Bluebird Café

woensdag 1 november 2017
20.15 uur

Theater aan de Schie - Toneel op toneel

Let op: dit is een toneel-op-toneelvoorstelling in Theater aan de Schie.

The Bluebird Café, een klein cafeetje in Nashville Tennessee, is op het eerste gezicht niet zo bijzonder. Tot je de verhalen hoort. The Bluebird Café is een historische plek. Artiesten als Garth Brooks, LeAnn Rimes, Sheryl Crow en Carrie Underwood hadden er hun eerste successen. Taylor Swift werd zelfs op 15-jarige leeftijd ontdekt tijdens een van de velen songwriteravonden en kreeg een platencontract aangeboden. Naast deze Country Helden, brengen regelmatig artiesten hun favoriete akoestische liedjes ten gehore waarvan je het misschien niet meteen zou verwachten, zoals Kings of Leon, Steven Tyler (Aerosmith) en Dave Grohl (Foo Fighters).

De muzikanten van Nashville Night zullen u het gevoel geven dat uzelf op deze historische plek bent. Een avond vol Country en Americana met de mooiste klassiekers, meerstemmig gezongen ingetogen liedjes en stevige uptempo nummers. Met hits als Tell me, I ain’t leaving without your love en A life that’s good uit de serie Nashville. Omlijst met de bijzondere verhalen uit het Bluebird Café en de ultieme wens als artiest om het te gaan maken en op te mogen treden in de Grand Ole Opry.

Naam Vanaf
Normaal € 22.00
65+ € 19.50
CJP € 19.50

BIERTJE AAN DE SCHIE

Proef twee verschillende speciaalbiertjes met bijpassende snacks. Deze stoere tegenhanger van Tafeltje aan de Schie is te reserveren bij deze voorstelling. Prijs: € 15,00 per persoon.

Let op: dit arrangement serveren wij in de pauze en na afloop of bij voorstellingen zonder pauze na afloop.

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?