Nasrdin Dchar

Ja

dinsdag 12 maart 2019
20.15 uur

Wennekerpand

Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand.

Nasrdin en zijn vrouw gaan trouwen en u bent van harte uitgenodigd! En niet alleen voor het feest. Nasrdin neemt u ook mee achter de schermen, in de voorbereidingen, het samenstellen van de gastenlijst, het menu en alle vragen die daarbij komen kijken. Hij gaat op zoek naar wat een huwelijk tot een goed huwelijk maakt. Naar hoe hij zijn vrouw kan begrijpen en zichzelf begrijpelijk kan maken. En daarvoor springt hij van de ene rol in de andere. Hij zingt en danst door de avond heen. Hoe het ook gaat, het wordt in ieder geval een avond om nooit te vergeten.

Over Nasrdin Dchar
Nasrdin Dchar (1978) won in 2011 een gouden Kalf voor zijn rol in de film Rabat. Hij speelde rollen in de films Infiltrant, Wolf en Süskind. Improviseert in De Vloer Op en speelt oa in de series Zwarte Tulp en De 12 van Oldenheim. Als gastacteur was Nasrdin verbonden aan Theater Rotterdam, waar hij o.a. te zien was in Branden, Kust en Oedipus. Eerder speelde hij in het vierluik De geschiedenis van de familie Avenier en Ghetto van Het Toneel Speelt.

Zijn solovoorstellingen Oumi (mijn moeder) werd zeer succesvol ontvangen. Ook zijn solo DAD trok meer dan vijfentwintigduizend bezoekers naar het theater, en de voorstelling is ook op televisie uitgezonden. DAD behoorde tot de officiële juryselectie van het Theaterfestival 2017 en was er publieksfavoriet.

Naam Vanaf
Normaal 9% € 22.00
65+ 9% € 19.50
CJP 9% € 19.50

Reserveer nu

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?