Nederpop All Stars

Erik Mesie, Henk Temming e.a.

woensdag 11 oktober 2017
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

In het begin van de jaren tachtig draait alles om eenvoud. Het zijn de jaren van bezuinigingen, yuppies, de walkman en de bom. Het zijn ook de hoogtijdagen van de Nederlandstalige popmuziek. Bands als Doe Maar, Toontje Lager en Het Goede Doel zijn – met hun rebelse, aanstekelijke en dansbare liedjes – populairder dan ooit. Nederpop All Stars laten u die tijden herbeleven. Sander van Herk, Luc de Bruin, Robert Kramers, Marco Hoogland, Erik Mesie en Henk Temming nemen u mee op een muzikale roadtrip langs legendarische Nederpop klassiekers en vertellen smeuïge verhalen van onderweg.

Aangevuld met Erik Mesie en Henk Temming staan ze garant voor een avond onvervalste, Nederlandstalige popmuziek, waarbij ook recente poppareltjes volop aan bod komen. Erik Mesie tekende met zijn band Toontje Lager voor hits als Stiekem gedanst, Zoveel te doen en Ben jij ook zo bang. Henk Temming, oprichter, zanger en toetsenist van Het Goede Doel, veroverde de hitlijsten met klassiekers als België, Vriendschap en Alles Geprobeerd.

Een spetterend optreden vol onverslijtbare Nederlandse popmuziek dus, mede vertolkt door de winnaar van de zangcontest, die de band onlangs uitschreef in samenwerking met de populaire zender Radio100% NL. Kortom: een must voor jonge en oudere Nederlandstalige popliefhebbers. Een avond om te genieten van pop in je moerstaal. Een feest der herkenning!   

Credits | Zang en toetsen: Henk Temming | Zang en gitaar: Erik Mesie | Drums: Luc de Bruin | Gitaar: Sander van Herk | Bas: Robert Kramers | Toetsen: Marco Hoogland 

Naam Vanaf
Normaal € 24.00
65+ € 21.50
CJP € 21.50

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?