Nieuw Niks

Barst

woensdag 5 februari 2020
20.15 uur

Wennekerpand - Grote zaal

Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand.

Wat doen een perfectionistische drummer, een vrije geest op bas en een conflict-vermijdende assistente om een catastrofe voor het oog van het publiek te voorkomen? Want er MOET gespeeld worden. Zeker is dat ze alles uit de kast halen: funky en freaky jazz, knallende ruzies, muzikale bochten, komische interrupties, onverwacht opduikende zang en pijnlijke, haperende stiltes. Wordt het barsten of buigen? Treedt binnen in de muzikale wereld van Nieuw Niks. Neem plaats op het toneel, midden tussen de drie spelers/muzikanten, die hun heimelijke verlangens en onderlinge verschillen moeten zien te overbruggen, zonder hun gezicht te verliezen.

Spel/drums: Arend Niks | Spel/bas: Mick Paauwe | Spel/keys: Roos Drenth

Naam Vanaf
Normaal € 15.00

DINER VARIÉTÉ
Wereld Bowls kookt, geïnspireerd op de voorstelling van de desbetreffende avond. Het is dus 'eten wat de pot schaft' voorafgaand aan de voorstelling in het Wennekerpand.

Wereld Bowls bestaat uit het duo Swaan Mostert & Ella Theunissen. In hun leven reizen zij heel wat af: van India naar Israël, van Guatemala tot in Mexico. Tijdens hun reizen doen zij hun inspiratie op voor de gerechten die ze bereiden in hun eigen keuken. Op hun borden komen landen samen en weten zij telkens een vleugje Hollandse nuchterheid eraan toe te voegen. Inmiddels hebben ze ook al heel wat afgereisd in Rotterdam. Van de Fenix Foodfactory naar de Oogstmarkt, van Ani en Haakien tot Het Gemaal op Zuid. En daarom is het nu hoog tijd dat ze in Schiedam neer gaan strijken. En wel in het Wennekerpand!

 

Met Diner Variété geniet u van een heerlijke maaltijd die zij koken geïnspireerd op de voorstelling van die avond. U eet voor € 13,50 ‘wat de pot schaft’ aan de lange tafels in het Grand Café van het Wennekerpand. Diner Variété brengt mensen samen en lift telkens een tipje van de sluier op van de voorstelling die u na het diner bij zult gaan wonen. Noem het ouderwets gezellig, een familiediner, een plek om elkaar te ontmoeten. Kom proeven in het thema van de voorstelling waar u naartoe gaat; Barst van Nieuw Niks:

Het schuurt, het botst en het barst. Maar het is wel lekker: Een oer Hollandse maaltijd waarbij zoet, zout en zuur op één bord samen komen. Zoete aardappel stamppot gecombineerd met zuurkool en een kruidige, zoute kaassaus. Bij iedere maaltijd krijgt u brood met olijfolie op tafel.


Prijs per persoon: € 13,50 (exclusief drankjes)
Inloop vanaf 18.00 uur
Aanvang - 18.30 uur

Klik hier om Diner Variété te reserveren bij Nieuw Niks

Volg Wereld Bowls via social media:
Instagram: @wereldbowls
Facebook: Wereld Bowls

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?