De Verleiders

#Niksteverbergen

vrijdag 29 maart 2019
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Het schrikbeeld van Orwells 1984 is nu de verontrustende realiteit. Zonder dat we er erg in hebben. Zonder dat we het erg vinden! Want we hebben immers niks te verbergen. De Verleiders tonen aan dat iedereen geheimen heeft die niet onthuld mogen worden. Sterker nog: ze tonen aan dat ook u geheimen heeft waarvan u zelf niet eens weet dat ze bestaan. Lees voor het bezoek aan #niksteverbergen de voorwaarden en klik dan op accepteer.

De Verleiders brengen vlijmscherpe theaterstukken over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne. Dit keer richten zij hun pijlen op de handelaren in big data. De Facebooks, Apples, Googles en Ubers van deze wereld. Bedrijven die nu een ongekende macht hebben en zich verheven voelen boven elke wet. Deze bedrijven weten alles van ons. Maar wat houden zij voor ons verborgen?

Spel: Pierre Bokma, Victor Löw, George van Houts, Tom de Ket en Leopold Witte/Peter Drost* (*Witte en Drost zullen hun rol afwisselen).
Tekst: George van Houts, Tom de Ket
Regie: Aat Ceelen

Naam Vanaf
Normaal 9% € 35.00
65+ 9% € 32.50
CJP 9% € 32.50

Voorafgaand aan deze voorstelling vindt er een inleiding plaats. Tijdens deze inleiding geeft het gezelschap inzicht in de artistieke keuzes die gemaakt zijn ten behoeve van de voorstelling. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De inleiding start om 19.15 uur. Toegang tot de inleiding is € 3,00 per persoon. U dient vooraf te reserveren.

Bekijk hieronder in welk theater, in deze regio, de voorstelling nog meer te zien is.

Isala Theater in Capelle aan den IJssel - 29 januari 2019, om 20.15 uur

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?