OG3NE

Sweet Harmony Tour

woensdag 4 maart 2020
20.15 uur

Theater aan de Schie

In seizoen 2019/2020 keren de dames van OG3NE terug in het theater met hun gloednieuwe SWEET HARMONY TOUR. Tijdens de vorige theatertournee Three Times a Lady wisten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst honderd uitverkochte concerten waren het gevolg. Een sensationeel aantal dat de populariteit van de succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de "Ladies With The Golden Voices".

In de decembermaand geeft OG3NE 10 sprookjesachtige kerstconcerten OG3NE A Magical Chrsitmas in Concert in het Kurhaus in Scheveningen. Ook alle beschikbare tickets voor deze concertreeks waren binnen no-time uitverkocht. In het najaar 2019, op veler verzoek terug in het theater; de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley met hun eigen live band met de SWEET HARMONY TOUR.

Als voorloper op hun gloednieuwe theatertournee verschijnt in september hun nieuwe album.

Over OG3NE
OG3NE is na het winnen van The Voice Of Holland (2014) en Beste Zangers (2016) definitief doorgestoten naar de top van de Nederlandse muziekwereld. Met hun deelname aan het Eurovisie Songfestival (2017) zet OG3NE zich ook internationaal op de kaart. Ze worden overstelpt met lovende reacties uit de hele wereld over hun unieke samenzang. Ook ontvingen zij een Award voor de beste vocalen van het festival.

Naam Vanaf
Normaal 9% € 40.00

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?