Onder Vrouwen - Eindelijk Feest! Met Band

Margôt Ros, Wimie Wilhelm e.a.

woensdag 13 maart 2019
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Wimie Wilhelm, Margôt Ros en Bodil de la Parra zijn terug met Onder Vrouwen - Eindelijk Feest! Met band. Dit keer met Bas Hoeflaak. In hun eerdere voorstellingen Onder Vrouwen I & II namen zij elkaar flink de maat. Snakkend naar bier en sigaretten gaven ze elkaar een lesje ‘bevalling’ ten beste en probeerden ze alle standjes van de kamasutra op elkaar uit. En ze gaan door, want het is eindelijk feest.

Hun kinderen zijn het huis uit. En hun mannen trouwens ook. Wordt het niet eens tijd om het leven anders in te richten? Want ze zitten nog steeds in het café. Dan komt Ex op de proppen… Onder het motto ‘het leven moet gevierd’ wordt menig liefdesduet gezongen. Oud zeer komt voorbij, mooie momenten worden herbeleefd. De vriendinnen blijven vriendinnen. Tenminste zo lijkt het. Want alles kan kapot.

Met veel bier en sigaretten. En livemuziek van De Mannen.

Spel: Margôt Ros, Wimie Wilhelm, Bodil de la Parra, Bas Hoeflaak e.a

Voorafgaand aan een voorstelling dineren in het theater? Dat kan! Wij hebben in samenwerking met restaurant de Provenier, voorafgaand aan onderstaande voorstellingen, een driegangenmenu samengesteld. U en uw gezelschap krijgen persoonlijke bediening en onze medewerkers zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit.

Het diner start om 18.30 uur
Prijs: € 34,50 per persoon exclusief drankjes

Geannuleerd

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?