Opera2Day

Opera Melancholica

zondag 19 januari 2020
15.00 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Opera2Day en het New European Ensemble verwelkomen u in het anatomisch theater van de psyche. Via filmische minimal music van Philip Glass en een verhaal van Master of the Macabre Edgar Allan Poe, ervaart u live fantastische visioenen en huiveringwekkende wanen. Die komen mede tot leven met choreografie van Scapino Ballet Rotterdam. Centraal staat de Nederlandse première van Glass' meeslepende opera The Fall of the House of Usher, over melancholicus Roderick Usher. Het verhaal inspireert tot een tocht langs alle regionen van de menselijke geest.

U ziet bij ons de allereerste voorstelling van de tour. Na afloop van de voorstelling kunt u genieten van live muziek in onze foyer.

Naam Vanaf
Normaal € 29.50
65+ € 27.00
CJP € 27.00

Voorafgaand aan deze voorstelling vindt er een inleiding plaats. Tijdens deze inleiding geeft het gezelschap inzicht in de artistieke keuzes die gemaakt zijn ten behoeve van de voorstelling. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De inleiding start om 14.15 uur. Toegang tot de inleiding is € 3,00 per persoon. U dient vooraf te reserveren.

KLASSIEK AAN DE SCHIE
Geniet van een klassiek intermezzo. Onder het genot van live muziek in de foyer geniet u van de door ons geselecteerde wijnen en bijbehorende hapjes. Laat u meeslepen door prachtige muziek en prikkel uw zintuigen.

Prijs: € 11,50 per persoon

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?