Opvliegers

Girls on Fire!

woensdag 8 maart 2023
20.15 uur

Theater aan de Schie

Na het succes van de theatervoorstellingen Opvliegers, komen vriendinnen Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman met het leukste feel-good concert van het seizoen: Opvliegers Girls on Fire! Een show vol bekende hits die élke vrouw kan meezingen zoals I’m Every Woman, Respect, Girls Just Wanna Have Fun en Telkens weer, afgewisseld met zeer herkenbare, persoonlijke, ontroerende en hilarische verhalen.

Want hoe 50 zijn deze vrouwen eigenlijk? Hoelang kan Antje nog ontkennen dat ze in de overgang zit? Wat maakt Joanne zo’n hippe oma en is het waar dat Hilke worstelt met haar corrigerend ondergoed? Nooit gaven deze drie dames zich zo bloot!

Dus heeft u zin om mee te zingen, mee te dansen, maar zeker ook om te lachen? Kom dan met uw vriendinnen (en beste vriend) naar Opvliegers Girls on Fire! Hét vriendinnen uitje van het jaar! 50+ and still on fire! (soms iets te veel, dus zet open dat raam!)

Spel: Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman
Regie: Joep Onderdelinden

Naam Vanaf
Normaal € 26.50

Een goed glas wijn, lekkere hapjes en gezellig kletsen. Maak van uw bezoek aan Theater aan de Schie een heerlijk verwenmoment en geniet tijdens een High Wine van twee bijzondere glazen wijn in combinatie met diverse hartige hapjes.

Prijs: € 17,50 per persoon
Aanvang in de pauze en/of na afloop van de voorstelling.

Reserveer nu

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?