Opvliegers 3: New York, New York

Antje Monteiro, Anouk van Nes e.a.

vrijdag 24 november 2017
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Met Opvliegers en Opvliegers 2: in de sneeuw bracht Rick Engelkes Producties twee jaar achtereen de comedy-hit van het seizoen. Daarom een volledig nieuw derde deel! Nieuwe reis! Nieuw verhaal. Nieuwe muziek. Nieuwe gezichten, maar net zo hilarisch als de voorgaande jaren.

Schnabbelzangeres Lydia is in Nederland vervelend in het nieuws gekomen door een nogal gênant filmpje op internet. Kortom, Lydia moet weg uit Nederland, maar haar gebruikelijke reisvriendinnen hebben geen tijd. Dus besluit ze alleen te vertrekken, naar New York. In het vliegtuig ontmoet ze Moniek. Dezelfde leeftijd, dezelfde overgangskwalen en toevallig verblijft ze in hetzelfde hotel. Eenmaal in het hotel ontmoeten ze twee vriendinnen die er samen even uit zijn: middelbare leeftijdsblogger Joke, die er alles aan doet om haar grote idool Barry Manilow voor haar blog-camera te krijgen, en Shirley, een kersverse weduwe die na de dood van haar man met een enorme berg geld is achtergebleven.

De vier dames van ‘een zekere leeftijd’ storten zich in The Big Apple. Hoe lang houdt Lydia het nog vol om de overgang simpelweg te ontkennen terwijl die zo onderhand in alle hevigheid begint los te barsten? Shirley shopt zich helemaal de bulten. Moniek is verliefd, heel erg verliefd. Maar wat is er met haar liefde aan de hand?  De Opvliegers dompelen zich onder in de stad van de wolkenkrabbers, Broadway, Central Park, Fifth Avenue en yellow cabs!

Spel: Antje Monteiro, Anouk van Nes, Joanne Telesford en Sandra Mattie | Regie: Martin Michel 

 

Het is helaas niet meer mogelijk om een Theaterdiner te reserveren voor deze voorstelling.

Naam Vanaf
Normaal € 25.00
65+ € 22.50
CJP € 22.50

Theaterdiner

Voorafgaand aan een voorstelling dineren in het theater? Dat kan! Wij hebben in samenwerking met restaurant de Provenier een driegangenmenu samengesteld. U en uw gezelschap krijgen persoonlijke bediening en onze medewerkers zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit.

Prijs: € 34,50 per persoon excl. drankjes.
Aanvang 18.30 uur.

Wij maken uw theaterbezoek graag compleet met bijvoorbeeld een inleiding, workshop of afterparty. Na afloop van deze voorstelling kunt u genieten van live muziek in de theaterfoyer.

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?